Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece

 

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece


Când vine vorba de multitudinea de modele de rochii de mireasă, niciun anotimp nu bate sezonul estival. Însă nu trebuie să te descurajezi dacă doreşti o nuntă în timpul frunzelor căzătoare sau al fulgilor de nea. Vei fi surprinsă să vezi frumuseţea modelelor toamnă/ iarnă, care te vor face să arăţi şi să te simţi ca o adevărată crăiasă.

--

Vremea rece ne oferă ocazia să ne jucăm cu mai multe elemente de design, care presupune accesorizarea sa ori un material suprapus la rochia de mireasă.

 

1. Rochie cu mantie / capă Skylar marca Lorenzo Rossi










Umerii goi sunt seducători, mai ales la rochiile de mireasă, însă nu şi dacă tremuri de frig şi te ţii de ei. Pentru a păstra eleganţa ţinutei dar şi pentru a menţine un nivel de confort, recomandăm cu căldură o rochie cu mantie sau capă, extraordinar de maiestoasă. Nu doar că va da un aer regal ţinutei tale, dar te va proteja şi de uşoarele intemperii de toamnă.

2. Rochie cu mâneci lungi Axelle marca Milla Nova


Din acest punct, opţiunile se multiplică, fiind design-uri pe alese.

Poţi alege o rochie cu mâneci din tul sau dantelă, ori dintr-un material asemănător cu cel al pielii dacă doreşti un model mai discret, sau unul care să pară tatuat pe piele.

Softy marca Milla Nova




Unele rochii pot avea aplicaţii florale pe mâneci. Însă dacă eşti fan al rochiilor vintage, s-ar putea să îţi placă modelele cu mâneci bufante. Eugenia marca Milla Nova


Pentru o apariţie care îi va surprinde pe invitaţii tăi, poţi purta o rochie cu bluză detaşabilă, pe care să o dai jos seara, la recepţie. Vei crea impresia că ai două rochii diferite. Milla marca Milla Nova



3. Rochie cu gât înalt Letizia marca Milla Nova



Eleganţă la superlativ! Această croială va avantaja aproape orice siluetă şi va crea impresia unui corp mai înalt, mai zvelt. În plus, nu va trebui să îţi faci prea multe griji pentru frigul de afară, cât timp ai pieptul şi gâtul acoperit.

 

4. Rochie voluminoasă Grace marca Milla Nova


Am menţionat ceva mai sus posibilitatea de a alege o rochie cu mai multe straturi de material care nu doar că îţi vor ţine de cald, dar vor crea şi un impact vizual dramatic. Aceasta poate fi din tul sau din dantelă, organza, după preferinţe. Totodată, reprezintă o variantă potrivită pentru un peisaj de iarnă, unde fusta voluminoasă va ieşi în evidenţă.

 

5. Rochie din material lejer Perla marca Milla Nova








 

Aici modelele chiar pot varia mult, în funcţie de ceea ce îşi doresc miresele. Dacă idealul tău este o rochie dintr-un material moale şi plăcut la atingere, fără trenă sau alte accesorii, poţi să iei în calcul modele albe, simple, care îţi vor permite să te mişti cu uşurinţă şi să nu îţi creeze nicio stare de disconfort.

 

6. Salopetă de nuntă Vena marca Milla Nova


             

 

 







Da, există şi această variantă şi este extrem de chic! Altfel reuşeşti să te pui în mişcare cu o pereche de pantaloni, decât într-o rochie lungă şi voluminoasă, iar gradele cu minus vor fi mai uşor de suportat. Salopetele vin puternic din urmă în tendinţe, în rândul viitoarelor mirese, care vor să fie o prezenţă memorabilă, cu o ţinută nonconformistă.


Milla Nova, Lorenzo Rossi, Arya Bride sau Elly Bride, sunt doar câteva dintre numele importante cu care lucrează atelierul Anne’s Bridal. Toate modelele de mai sus le puteţi regăsi pe site-ul nostru, însă vă recomandăm să vă faceţi o programare pentru o zi de probă.

Vă garantăm că nu veţi regreta!


URMĂREȘTE-NE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!