Accesoriile de păr pentru mireasă!

 Accesoriile de păr pentru mireasă : care este cea mai bună alegere!


Dacă optezi pentru o rochie simplă, de mătase, din dantelă, sau din alte materiale prețioase, dar fără prea multe aplicații complicate, mărgele sau alte pietre încărcate, poți transforma complet ținuta ta folosind accesoriile de păr potrivite! Acestea îți vor oferi un plus de eleganță și rafinament, accesorizându-ți ținuta, transformând-o într-una ideală, simplă, cu mult bun gust, potrivită pentru orice local, fie el în natură sau un ballroom elegant!

Ținuta ta va deveni una de neuitat cu accesoriile potrivite!

 

Voalul

Voalul este acel accesoriu care transformă orice rochie în acea rochie! Stiliștii recomandă voalul, considerându-l accesoriul momentului, acesta putând fi purtat cu orice tip de rochie, fie ea sirenă sau cu siluetă de prințesă! Cel mai important este ca tu să porți voalul, ci nu să te poarte acesta pe tine! Așadar, alege unul conform preferințelor și personalității tale, unul care să te scoată în evidență și să te reprezinte, indiferent că alegi să fie accesorizat cu pietre sau perle, sau alegi unul simplu, dintr-un material prețios și cu un design desăvârșit.

 

Diadema de prințesă 

Orice mireasă se vede prințesă în noaptea nunții sale! Iar acum, cu un accesoriu potrivit, vei arăta, cu siguranță, precum una! O diademă de prințesă, simplă, dar regală, te va scoate în evidență și te va face să strălucești!


Bentițele

Da, ai citit bine, una dintre cele mai noi tendințe sunt bentițele, care se potrivesc perfect pentru coafurile simple, elegante, fiind potrivite atât pentru coafură cu părul lăsat liber cât și pentru cocurile clasice sau cele moderne. Gama este foarte variată, plecând de la cele din materiale simple, până la cele accesorizate cu mărgele, paiete, perle, cât și aplicații de material textil. 


Flori în păr

Ce poate fi mai romantic decât câteva flori prețioase ce se întrevăd din firele tale de păr strălucitor? Dacă te decizi asupra unei coafuri simple, cu coc, poți opta pentru un pieptăne cu flori, ce este extrem de simplu de folosit, dar care îți va oferi un look surprinzător, romantic și rafinat!


Accesorii stil minimalist

Aici putem încadra o gamă variată de agrafe, clești păr, agrafe, piepteni, întrunind stiluri diferite, de la un stil elegant, romantic, până la unul modern și extravagant


Tiara

Nimic nu este mai prețios decât o simplă tiara! O tiara strălucitoare, cu pietre prețioase, îți va complimenta ținuta în cel mai superb mod posibil! Aceasta se potrivește de minune cu o rochie cu siluetă de prințesă, din dantelă, cu crinolină și o trenă impunătoare!

 

Coroana de flori

O coroană creată integral din flori albe este cea mai romantică și rafinată alegere pentru o nuntă boemă! Aceasta se va potrivi perfect cu o nuntă pe plajă, cu o rochie simplă, dar vaporoasă, de un alb imaculat! Vei arăta perfect și vei radia de fericire!

 



URMĂREȘTE-NE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece