Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

 

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni


 

Ziua nuntii este speciala pentru fiecare dintre noi si nimic nu trebuie sa ne umbreasca fericirea! Incepand cu rochia de mireasa, terminand cu machiajul, coafura si accesoriile, totul trebuie sa fie perfect atunci cand pasim spre altar. Ce facem, insa, cu acele mici aspecte pe care incercam sa le mascam? Toate ne dorim silueta perfecta, dar asta nu inseamna ca nu exista solutii. Modelele de mai jos te vor face sa arati ca o zeita si iti vor pune trupul in valoare.


Rochia cu corset 

Rochie FLEUR, colectia Royal by Milla Nova

Fie ca ne dorim sa marim sau sa ne micsoram decolteul, un corset perfect adaptat nevoilor noastre va face minuni. Oricand poti apela la un corset buretat in zona pieptului pentru a oferi un plus de volum. Alege modele de brocart, care sa stea fixe sau modele complexe, cu pene, strasuri. In cazul celor care au un bust generos, recomandam modele care sa ofere sutinere si care sa permita miscarea libera, fara riscul unui accident vestimentar in timpul dansului. Avantajul rochiilor cu corset este si efectul de subtiere a taliei, care indreapta spatele si ofera un aspect frumos pieptului. Deci doua puncte castigate simultan!

 

Rochia stil printesa 

Rochie FRANCHESKA, colectia ROYAL, by Milla Nova

Acest model clasic, preferat de cele mai multe mirese, poate face mai mult pentru corpul tau decat iti imaginezi. Pentru femeile inalte cu siluete subtiri, fusta voluminoasa se aseaza spectaculos si ofera un aspect vizual placut si creeaza efectul de talie de viespe.

 

Rochia cu croi simplu 

Rochie ALANIS, colectia WHITE&LACE, by Milla Nova

Daca esti adepta stilului clasic, alege o rochie simpla, dintr-un  material de calitate, care urmeaza linia corpului. Un material bine ales te va face sa pari mai inalta si croiul drept va ascunde micile imperfectiuni, fiind un model adecvat pentru mai multe tipuri de silueta. Poti accesoriza rochia cu o curea in talie sau un voal lung, de efect, ori poti merge pe o varianta mai simpla daca doresti, precum ornamentele pentru par din flori naturale.  Orice ai alege, vei fi un model de bun gust si rafinament.

 

Rochia in forma de „A” 

Rochie ENNA, colectia Royal 2020, by Milla Nova

Acest model superb este varianta perfecta pentru minione sau pentru cele care doresc un efect de subtiere a taliei. Acestea te ajuta sa pari mai inalta si dau impresia unei siluete de tip clepsidra. O alegere cu care chiar nu ai cum sa dai gres!

 

Rochia drapata 

Rochie GRACE, colectia 2020, by Milla Nova

Acest model elegant, care aminteste de curtea regala, flateaza orice silueta. Drapajele vor ascunde imperfectiunile si vor da volum acolo unde este nevoie, pentru ca silueta ta sa fie armonioasa. Alege materiale grele si pretioase,  care confera un plus de eleganta.  Cu asemenea rochie, vei fi o veritabila  regina in ziua cea mare.

 

Rochia nude 

Rochie LUCHIYA, colectia Royal 2020, by Milla Nova

Stim deja ca albul imaculat mareste si poate adauga vizual cateva kilograme in plus. Vestea buna este ca exista o gama variata de nuante care flateaza silueta. Incearca cu incredere nuantele nude, romantice si de efect. Poti opta chiar pentru culori mai puternice, daca esti nonconformista. Stilul tau unic si neconventional va fi remarcat, iar tu vei straluci.

 

Nu ezita sa faci o programare la Anne’s Bridal, unde consilierii nostri iti vor sta la dispozitie cu raspunsuri la intrebari, dar si cu modele superbe din colectiile unor producatori renumiti , in exclusivitate , precum Milla Nova si Lorenzo Rossi!

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece