Reinventarea nunților în 2021


 Reinventarea nunților în 2021


Plutind toată incertitudinea în jurul pandemiei, cât și așteptarea unei rezolvări cât mai rapide, este firesc să punem la îndoială cum va arăta industria nunților în 2021. Pe plan mondial, în anul 2020 a fost considerabil afectată, spulberând visele multor cupluri de a-și uni destinele. Fie că au fost nevoiți să amâne ziua mult așteptată, fie să-și reducă lista de invitați la 30 - și apoi 15 - sau să piardă sume uriașe de bani din cauza acestor schimbări neașteptate, 2020 a fost un an sumbru pentru fiecare cuplu care își planifica nunta.

Nu numai că pandemia a ruinat planurile celor ce visau la cea mai frumoasă zi a vieții lor, dar rămâne și o îndoială pentru cuplurile nou-logodite care speră să își înceapă viitorul împreună. Un impact major au resimțit și mulți profesioniști  în evenimente, care în anul 2020 și-au privit afacerile alunecând spre punctul zero, lăsându-i să se gândească la un viitor incert. Așadar, este firesc să ne întrebăm cum va arăta industria nunților în anul 2021 și care va fi parcursul acestor afaceri în peisajul pandemic.




Jess marca Milla Nova


Este o certitudine: pandemia va ajunge la sfârșit și, în urma sa, industria nunților va renaște pe măsură ce cuplurile logodnice și cei dragi îmbrățișează posibilitatea de a se aduna din nou. Ceea ce a fost considerat odinioară o normalitate va fi acum o sărbătoare nu doar a iubirii, ci a reuniunii și recuperării deopotrivă.

Privind obiectiv, putem afirma că pandemia este doar un catalizator pentru schimbarea industriei. În realitate, de ceva timp, piața a început schimbarea cu pași mici, multe agenții de organizare a evenimentelor asistând mirați la alegerea cuplurilor de a-și diminua listele de invitați. Experiența intimă a oaspeților a depășit importanța decorului frumos și, ca rezultat, profesioniștii în evenimente au fost nevoiți să își adapteze oferta pentru a satisface nevoile clienților. Astfel, ne putem întreba: cum pot impacta organizatorii de nunți renașterea industriei?

Cel mai probabil vor exista servicii personalizate pentru a satisface noile cereri. Trăim zorii unei noi ere, cu personalizarea și intimitatea stând la baza „nunții moderne”. În 2021, cuplurile se vor întoarce la rădăcinile lor și vor îmbrățișa frumusețea simbolistică a căsătoriei, fără a se gândi doar la cum va arăta fiecare mic detaliu în fotografii.


Florina marca Milla Nova


Cu toate acestea,  este posibil ca în 2021 o nuntă mai mică să nu echivaleze și cu un buget mai mic. Se întâmplă ca majoritatea cuplurilor care au un număr limitat de invitați să își redistribuie bugetul în loc să îl reducă. Ei sunt tentați să investească mai mult în crearea unei zile unice pentru ei și pentru oaspeții lor, fără să se îngrijoreze de costurile excesive per persoană.

În viitor, nunta va arăta remarcabil diferit întrucât pandemia a adus numeroase modificări privind măsurile tipice de sănătate și siguranță. Lucruri precum distanțarea social, măștile, verificarea temperaturii și numărul limitat de persoane sunt aici pentru a rămâne - cel puțin pentru o vreme.

Astfel, în 2021 măștile vor putea fi personalizate cu inițialele cuplului și data nunții lor. O verificare a temperaturii la intrare va putea fi făcută într-o tombolă cu premii. Distanțarea socială se poate transforma într-o experiență distractivă a oaspeților. Posibilitățile sunt nelimitate cât timp sunteți gata să inovați, cu pozitivitate și speranță.


Este de datoria profesioniștilor în organizarea nunților să arate cuplurilor că aceste măsuri de siguranță pot fi o completare a evenimentului, fără a mai privi restricțiile ca o îngrădire a celebrării celui mai frumos eveniment din viața lor. Este cert că nu ne e cu putință să schimbăm situația actuală, dar ne putem adapta și ar trebui să o facem în modul nostrum cel mai bun, creativ.

Deși nu există un interval de timp definit pentru sfârșitul COVID-19, putem folosi lunile următoare pentru a dezvolta un plan viabil în renașterea din cenușă a industriei nunților. 


Transformările sunt iminente, așa că fii deschis și pozitiv la noile tendințe, concentrează-te pe  dezvoltarea personală și profesională, aflându-te chiar tu în fruntea schimbărilor. 2021 este un început. Atât pentru noi înșine, cât și pentru evenimentele noastre de suflet!


𝘖𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘣ă𝘳𝘪 ș𝘪 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘻𝘪𝘵ăț𝘪 ai 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘳𝘰𝘤𝘩𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘳𝘦a𝘴ă, te 𝘪𝘯𝘷𝘪𝘵ă𝘮 𝘴ă l𝘦 𝘭𝘢ș𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘳-𝘶𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘯𝘰𝘪 𝘴ă-ț𝘪 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘰𝘧𝘦𝘳𝘪 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢ț𝘪𝘪 𝘱𝘳𝘦ț𝘪𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘰𝘭𝘦.


URMĂREȘTE-NE



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece