Cum să alegi pantofii perfecți pentru rochia ta de mireasă

 Cum să alegi pantofii perfecți pentru rochia ta de mireasă


După ce ai spus „DA” acelei rochii de mireasă, menite să transforme noaptea nunții într-o amintire de neuitat, mai ai de făcut un pas mic pentru a întregi ținuta și a avea o noapte absolut perfectă! Exact, ai ghicit, este vorba de pantofi!

Dar... cum să îi alegi? Să fie albi, să fie colorați, stiletto sau sandale? Desigur, aici este vorba de preferințe, dar indiferent la ce model te decizi, un lucru este clar: aceștia trebuie să fie comozi! Nu ai vrea să fii surprinsă în pozele de la nunta ta desculță! Iar pentru că știm că vrei să dansezi până dis-de-dimineață și să te bucuri de aceste momente absolut unice, ți-am pregătit o serie de tips and tricks pentru a face nu doar o alegere corectă, ci și una extrem de stylish! Happy shopping and... happy feet!

 

1.      Pantofii minimaliști

Sandalele „barely-there”, cu multe barete, sunt în trend acum, iar stilul lor minimalist este ideal pentru nunțile din această vară! Variantele cu toc mic, kitten, și barete subțiri sunt super-comode, în vogă, și îți vor aminti de anii ’90!









 



Sursa : Pinterest


2.      Balerinii

Cea mai comodă și stilată variantă la care poți apela pentru nunta ta! Balerinii sunt potriviți pentru o nuntă elegantă, deoarece insuflă rafinament și stil, sunt extrem de practici și comozi, iar dacă te gândești la o nuntă pe plajă... acum nu mai trebuie să îți faci griji că nu vei putea merge pe nisip!



Pentru un twist stylish, alege o pereche de balerini din materiale prețioase, precum mătasea sau satinul, sau o pereche unică, accesorizată cu pietre, cristale sau mărgele.


Sursa : Pinterest
 

3.      Sandalele „block heel”

Dacă îți dorești să păstrezi prestanța atemporală a sandalelor cu toc, dar în același timp să găsești o pereche de încălțări comode, sandalele cu toc „block”, gros și stabil, sunt perfecte pentru a dansa o noapte întreagă, îți vor alungi silueta și te vor face să te simți elegantă și stilată.

 


Sursa : Pinterest


Accesorizează-ți ținuta în funcție de stilul pe care îl preferi, dar nu uita că aspectul cel mai important este să te simți confortabil, pentru a te putea bucura de o petrecere minunată! Alege pantofii potriviți personalității tale, pentru a putea dansa până dis-de-dimineață și a te bucura de viață!

 

Iar acum, că știi ce pantofi să-ți alegi, vino să descoperi o selecție de rochii cu totul și cu totul deosebite, menite să te facă să ieși în evidență, să îți ofere încredere în tine și să îți pună în valoare silueta perfectă! 

Te așteptăm în showroom-ul nostru de pe Calea 13 Septembrie 162 pentru a te bucura de cele mai exclusiviste modele de rochii de mireasă!


URMĂREȘTE-NE

FACEBOOK / INSTAGRAM /  PINTEREST / YOUTUBE


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece