Rochii De Mireasă Pentru Minione 2021!


 

  Răsfoieşti site-urile şi cataloagele cu ultimele trenduri, căutând rochia perfectă, însă când o găseşti, îţi dai seama că mai ai nevoie să „creşti” puţin în ea ca să arate bine pe tine. Nicio grijă! Designerii iscusiţi au venit cu idei fix pentru problema ta, ca să nu fii nevoită să îţi arunci de tot ideile.

 

Faptul că eşti minionă nu este neapărat un impediment, din contră! Dacă alegi design-ul potrivit, poţi fi o mireasă gingaşă şi diafană.

Primul nostru sfat, înainte de a recomanda modele propriu-zise, este să optezi mai mult pentru materiale uşoare, vaporoase şi modele de tip „trompetă” sau conice, în detrimentul rochiilor voluminoase de la brâu în jos, care te pot ascunde de-a dreptul.

1. Pentru a-ţi lungi optic picioarele, nu ezita să le arăţi pur şi simplu, cu ajutorul unui design inedit, cu voal sau tull peste o fustă scurtă. După preferinţe poţi să alegi o rochie cu trenă, care va întări iluzia de continuitate.

Rochie de mireasă Sheila marca Milla Nova

 

2. Simplitatea este cheia de cele mai multe ori, chiar şi când vorbim despre rochii de mireasă, indiferent de forma corpului sau de dimensiuni. Nimic mai adevărat! O rochie simplă, albă, cu o croială care să îţi flateze forma corpului, poate să facă mai mult decât ţi-ai imagina!

 

Rochie de mireasă Suzette marca Milla Nova

3. Decolteul în V, cu bretele groase, face minuni pentru miresele scunde, creând un efect de alungire încă de la umeri în jos, spre podea


Rochie de mireasă Eva marca Milla Nova


4. Da, rochiile tip sirenă sunt permise! Secretul este să alegi o fustă slim, iar partea de 

jos să nu fie foarte voluminoasă, pentru a nu-ţi tăia din înălţime.


Rochie de mireasă Rihanna marca Milla Nova


5. Încă un exemplu perfect de rochie care îţi permite să îţi arăţi picioarele şi să fii sexy, indiferent de înâlţime. Ne referim aici la rochia scurtă, cu trenă.


Rochie de mireasă Marfa marca Lorenzo Rossi

6. Nu în ultimul rând, rochia cu o croială tip „trompetă”. Este de fapt o variantă uşor diferită, în cazul în care îţi doreşti totuşi o rochie cu acel aspect de prinţesă. Fusta porneşte tot din talie, însă merge în jos într-o formă triunghiulară, care alungeşte mult corpul.

 

Rochie de mireasă Eugenia marca Milla Nova

 

Te aşteptăm în showroom-ul nostru pentru a descoperi stilul unic 

al rochiilor de mireasă!


URMĂREȘTE-NE

FACEBOOK  / INSTAGRAM  /  PINTEREST  / YOUTUBE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece