Rochii de mireasă pentru femei cu forme voluptoase!

 

Rochii de mireasă pentru femei cu forme voluptoase!


Ai început deja să cauţi rochia de vis însă ai impresia că toate sunt făcute după acelaşi tipar şi aceleaşi dimensiuni? Nu te descuraja! Chiar există modele pentru orice formă a corpului. Trebuie doar să te uiţi la cele potrivite. În cazul în care eşti o mireasă cu forme voluptoase, avem câteva opţiuni superbe, prezentate mai jos.

--

La final ai BONUS câteva sfaturi legate de materialele şi croiala potrivită pentru forme voluptoase.

 

- Rochii A-line

Un stil „minune”, care flatează orice siluetă şi subţiază talia. Un model potrivit pentru miresele care vor ceva mai „discret”, care să nu atragă prea mult atenţia spre zona abdomenului. Aceasta este şi o variantă de rochie tip prinţesă, în cazul în care o fustă voluminoasă care porneşte din talie ţi se pare un pic prea mult.

Lizette marca Lorenzo Rossi



- Rochii cu talia joasă 

Acest model de rochie vine mulat în partea de sus, până în zona coapselor, de unde începe fusta. Este între modelul A-line şi cel sirenă. Pentru femeile cu un corp tip clepsidră, indiferent de mărime, acest tip de rochie crează o iluzie frumoasă, care accentuează şoldurile într-o manieră flatantă.

Avani marca Lorenzo Rossi


- Rochii tip prinţesă 

Nu, nu este un tabu pentru miresele voluptoase. Acest stil se potriveşte mai degrabă celor cu un trup în formă de pară, lăsând iluzia unei talii subţiri şi partea voluminoasă a corpului este „mascată” de rochie. În plus, te vei simţi ca o adevărată prinţesă! Deci nu ignora total aceste rochii.

Audrey marca Milla Nova


- Rochii tip sirenă 

Da! Este tot parte din categoria rochiilor care modelează optic corpul şi chiar poate da impresia de picioare mai lungi. Secretul este să alegi o rochie cu o fustă care începe de deasupra genunchilor.

Meggie marca Milla Nova


- Rochii cu corset 

Când o rochie vine cu un corset încorporat, modelează automat corpul și oferă aspectul unei talii mai mici și al unui bust mai mare, evidenţiind perfect formele.

Fleur marca Milla Nova


- Rochii care „pică” pe corp 

Rochiile albe, lungi, simple, care se aşează pe formele tale în mod natural sunt o alegere potrivită pentru miresele cu forme pline şi te ajută să laşi impresia de continuitate a croielii rochiei, lungind astfel puţin corpul.

Bernadette marca Lorenzo Rossi


- Rochii pe gât 

Cu sau fără mâneci, aceste rochii sunt o adevărată „gură de aer” pentru miresele cu bust bogat, care doresc mai mult suport în această zonă şi să nu stea să tragă de corset toată noaptea. Mai mult, partea de sus este mai lungă şi suplă.

Dacă insişti să ai şi puţin decolteu, poţi alege un model transparent pe linia sânilor sau complet transparent, în funcţie de preferinţe.

Rikarda marca Milla Nova



Acum, aşa cum v-am promis, câteva sfaturi bonus pentru voi.

Începem cu mărimile. Se poate ca în partea de sus (bust, talie, umeri) să aveţi o mărime diferită de zona şoldurilor şi a coapselor. În acest caz, este mai bine să luaţi o mărime mai mare sau potrivită zonei mai voluminoase a corpului, apoi modifici cealaltă parte a rochiei la un croitor în funcţie de dimensiunile tale. Este un sfat care merge aplicat la absolut orice haină, când vrei să îţi cumperi altele noi şi nu găseşti exact mărimea ta.

Modelele asimetrice sunt preferate, în general, când vorbim despre forme voluptoase. Însă ai grijă ca rochia să nu pară făcută din piese diferite. De exemplu, corsetul şi fusta să fie realizate în stiluri diferite, din materiale diferite. Nu este o regulă care se aplică în toate cazurile. Sunt modele care fac o trecere uşoară între cele două elemente ale rochiei, fără să deranjeze vizual şi să pară ca fiind două piese nelalocul lor.

Evită țesăturile subțiri, cum ar fi mătasea şifonul, care expun corpul, arătând fiecare formă. Apelează în schimb la materiale precum tafta, organza şi dantelă.

Acum, fiecare mireasă ştie exact ce vrea de la rochia sa specială, în funcţie de stilul personal.

Dacă ai nevoie de consultanţă la acest aspect, nu ezita să faci o programare la Anne’s Bridal, unde îţi vom sta la dispoziţie cu răspunsuri la întrebări, dar şi cu modele superbe de la marii producători Milla Nova, Lorenzo Rossi, Arya Bride sau Elly Bride


URMĂREȘTE-NE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece