Rochii De Mireasă - ONLINE vs ATELIER!

Rochii De Mireasă

ONLINE vs ATELIER!

 

Ai spus DA? Suntem mai mult decât fericite pentru tine! După ce te-ai bucurat de inelul tău de logodnă, cel mai probabil ai început deja să îţi creionezi în minte rochia de mireasă. Dar ştim, căutarea e lungă şi anevoioasă, mai ales când ne dăm seama că trebuie să facem compromisuri şi să renunţăm la unele lucruri pe care ni le-am dorit la rochia noastră sau chiar să ne adaptăm bugetul în funcţie de preferinţe şi de celelalte cheltuieli care intervin în timpul organizării nunţii.

Dar nu te descuraja! Nu este uşor, însă nici imposibil să îţi găseşti rochia de vis, dacă ştii unde să cauţi.

Rochii de mireasă cumpărate online



Acum, miresele moderne încep căutarea online, unde sunt foarte multe modele, la diferite preţuri. E ideal, nu? Însă cele mai multe nu se încumetă să meargă până la capăt şi să îşi comande rochia de mireasă fără să o vadă în realitate, iar motivele lor sunt multe.

Există câteva avantaje când comanzi online, precum diversitatea modelelor, a mărimilor şi promoţiile magazinelor. Însă, de cele mai multe ori, din neatenţie sau dintr-o eroare a celor de la site-ul propriu-zis, te poţi trezi cu o rochie care are anumite defecţiuni din fabrică sau mărimea nu corespunde. Sau mai rău, materialul se dovedeşte a fi unul de proastă calitate în realitate şi nu vei putea purta sub nicio formă rochia. Un coşmar, mai ales dacă aştepţi comanda până aproape de data nunţii şi nu ai un plan B.

Şi aici este un alt lucru pe care trebuie să îl verifici: termenul de livrare al produsului. Să zicem că totul este în regulă, comanzi de la un magazin de încredere şi sunt toate bune şi frumoase, însă rochia nu ajunge la timp pentru nunta ta, ori ajunge mult prea aproape de data nunţii şi nu ai timp să faci ajustări  în cazul în care are nevoie. Ia-ţi o marjă de timp mai mare decât cea menţionată pe site, în special dacă o comanzi din altă ţară.

Rochii de mireasă cumpărate dintr-un atelier

Sigur că este mai liniştitor să vezi rochia în realitate, să atingi materialul şi să vezi ce mărime îţi vine şi cum se aşează pe corpul tău. Aşa îţi dai seama dacă ţi se potriveşte un model anume şi dacă ţi-e uşor să te mişti în ea (în special la dansul mirilor). În plus, în atelier ai parte şi de asistenţa consilierelor, care te pot îndruma către un model ideal, mai ales dacă eşti încă nehotărâtă.

Un alt avantaj este şi faptul că poţi să îi faci micile ajustări în funcţie de preferinţe, astfel încât să îţi vină totul ca „turnat”.

La Anne’s Bridal găseşti cele mai frumoase rochii de mireasă, de la importatori de renume precum Milla NovaLorenzo Rossi , Arya Bride si Elly Bride, branduri cu o vastă experienţă în designul rochiei perfecte!

Este important ca tu să fii fericită şi să te simţi frumoasă în cea mai importantă zi din viaţa ta, aşa că noi vom fi alături de tine în căutarea modelului mult visat.

Te invităm cu drag în salonul nostru, pentru a te rasfata proband minunatele noastre rochiţe!


URMĂREȘTE-NE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece