Rochia Perfecta Pentru Nunta La Plaja!

 

Nimic nu este mai romantic decât o nuntă pe plajă! Nisipul dintre degetele de la picioare, valurile frumoase care se prăbușesc pe mal și experiența exotică face ca momentul magic din faţa altarului să pară de o mie de ori mai frumos! Suntem siguri că deja ţi-ai şi imaginat rochia de mireasă pe care o vei purta. Dacă nu, avem câteva idei numai bune pentru o nuntă la malul mării!




 

Alegerea rochiei de mireasă de plajă trebuie să se potrivească cu locaţia şi cu genul de ceremonie pe care o vei avea, dar şi să îţi reflecte stilul personal.


 1.  Alege materialul potrivit

Da, primul aspect la care trebuie să te gândești este materialul rochiei. Pentru o nuntă la plajă, care cel mai probabil nu se află aproape de casa ta trebuie să iei în considerare materiale care nu sunt foarte sensibile și ușor de șifonat, fiind necesar transportul până la destinație. 

 

Dantela este un exemplu bun. Un material ușor și diafan, care oferă un plus de eleganță oricărei rochițe indiferent de ocazie.

Șifonul transformă orice rochiță cât de simplă într-o poveste şi este şi uşor de călcat la abur, deci nu va trebui să îţi faci prea multe griji.

Voalul este poate cel mai iubit material de rochie de mireasă. Este ușor, feminin și se așează frumos pe corp.

Tafta este, iarăşi, o alegere bună dacă doreşti o rochie simplă, fără prea multe elemente decorative, fiind un material mai puţin pretenţios.

 

Un mic sfat: Încearcă să transporţi rochia în siguranţă, cu husă de protecţie voluminoasă. Înainte de eveniment, asigură-te că ai în apropierea locaţiei o curăţătorie sau întreabă dacă hotelul îţi poate pune la dispoziţie un aparat de călcat cu aburi şi nu uita să iei la tine şi un mic chit de cusut. Nu ştii niciodată când îţi va trebui!

 

2.  Alege modelul potrivit

Aceasta este partea cea mai frumoasă! O rochie care să să lase purtată de briza mării sau de valuri, în timp ce îţi săruţi partenerul pentru pozele superbe pe care le veţi păstra peste ani, ca amintire.

Înainte de a trece la cumpărături, îţi recomandăm să nu alegi un model de rochie foarte lung, sau cu o trenă imensă, deoarece se va deteriora rapid şi se va murdări.

Dar nu e nevoie să recurgi la compromisuri drastice, pentru că posibilităţile sunt mai numeroase decât crezi.

Beyla marca Lorenzo Rossi

Acest model vine şi cu o trenă care îţi permite să păstrezi acel look clasic, de prinţesă, într-o variantă mai lejeră şi uşor de purtat la un eveniment de acest gen. Cu atât mai bine dacă poţi comanda un model cu trenă detaşabilă, la care poţi renunţa oricând doreşti pe parcursul nunţii.


Mereu sexy, indiferent de ocazie! Dacă asta eşti tu, nu renunţa la această atitudine. O rochie dintr-un material uşor, care lasă la vedere picioarele este mai mult decât perfectă pentru o nuntă la malul mării!

Josie marca Lorenzo Rossi


Un model simplu, vaporos şi feminin, care va completa peisajul idilic al nunţii tale, fără să te facă să pari încărcată sau prea îmbrăcată pentru plajă.

Jasmine marca Milla Nova 

Dacă pui totuşi preţ pe eleganţa ţinutei tale, chiar şi la malul mării, atunci dantela este varianta „go to”, care dă clasă oricărei rochii. 


Mai avem o variantă ideală pentru o nuntă pe plajă, într-o nuanţă uşor mai închisă decât albul imaculat cu care ne-am obişnuit la rochiile de mireasă. Ceea ce este şi mai bine, deoarece astfel nu va trebui să îţi faci griji că tivul rochiei tale s-a prăfuit de la nisipul fierbinte sau că s-a murdărit de la valurile care ţi-au atins rochiţa.

 Eva marca Milla Nova 


Pentru mai multe modele superbe, potrivite pentru nunta ta idilică pe plajă, te invităm pe la showroom-ul Anne’s Bridal, unde poţi să probezi rochiţele tale de vis, din ultimele colecţii de la Milla Nova, Lorenzo Rossi sau Marybella.


URMĂREȘTE-NE



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece