Pozele Perfecte De La Nunta Ta

 

Pozele Perfecte De La Nunta Ta


Se spune că a fi mireasă este echivalentul a fi faimos… pentru o zi! Programare la păr, make-up, „paparazzi” care te vor urmări peste tot. Desigur, să faci poze superbe la nunta ta, care îți vor aduce amintiri frumoase și te vor face să visezi mereu la noaptea nunții tale nu este deloc ușor! Așa că avem cele mai simple tips & tricks pentru a te ajuta să faci pozele perfecte!


1. Când Vine Vorba De Machiaj, Keep It Simple!

Make-up artiștii consacrați, precum Charlotte Tilbury, ne învață că în noaptea nunții nu ar trebui să exagerăm cu machiajul, deoarece vom arăta diferit în poze, iar acesta nu este un lucru de dorit. Machiajul de nuntă ar trebui să îți accentueze trăsăturile și să te facă să fii cea mai frumoasă versiune a ta!

Desigur, nu trebuie să fie “play it too safe” – nunta ta este prilejul perfect să încerci un machiaj cat-eye sau un ruj roșu, a la Hollywood.

2. Fotograful Este Prietenul Tău!


Pentru poze absolut perfecte, este esențial să te conectezi cu fotograful tău, înainte de ziua cea mare! Dacă nu îl cunoști, vei ajunge să nu te simți confortabil în preajma sa, iar asta se va vedea și în poze. De cele mai multe ori, cuplurile se întâlnesc cu fotografii pentru a le spune cât mai multe lucruri despre ei, iar astfel pozele vor arăta exact cum este cuplul, care este dinamica dintre cei doi și astfel se vor simți mult mai confortabili în cadrul shooting-ului.

Poze nuntă București

Pozele de „getting ready” sunt cele mai importante, deoarece acela este un moment atât de personal și totodată emoționant, încât, cu fotograful potrivit, toate acele sentimente trec de lentila camerei și se transpun în poze, într-un mod absolut magic. Sfatul nostru? Relaxați-vă, conectați-vă cu fotograful și lăsați-l să transpună povestea voastră superbă în poze ce vor dăinui în timp, lăsând vie fiecare emoție, fiecare zâmbet și fiecare lacrimă de fericire din ziua cea mare!

3. Pozează Natural

Când vine vorba de poziția corpului în poze, avem un singur sfat: pozează natural!


Nu încerca să ai o postură a corpului complicată, ci încearcă să pozezi natural, deoarece astfel se va vedea cât de confortabilă ești în poze, iar camera va captura exact starea ta de bine!

4. Fii Tu!

Cele mai frumoase și spectaculoase poze… sunt acelea în care nu ești atentă! Pozele în care vă bucurați unul de celălalt, vă zâmbiți timid, dansați și nici nu mai conștientizați că sunteți priviți de toți invitații! Fiți voi, cei reali, cei îndrăgostiți, cei emoționați ca în prima zi în care v-ați întâlnit.


Pentru A Fi Sigură Că Faci Alegerea Potrivită Pentru Ziua Ta Cea Mare, Specialiștii Noştri Vor Fi Acolo Gata Să Îţi Răspundă Cu Plăcere La Orice Întrebare.

La 𝐀𝐧𝐧𝐞’𝐬 𝐁𝐫𝐢𝐝𝐚𝐥 Poţi Găsi O Colecţie Impresionantă De Rochii De Mireasă De La Importatori De Top, Precum Milla Nova, Lorenzo Rossi, Arya Bride Sau Elly Bride.


URMĂREȘTE-NE


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece