Nunțile – cum au evoluat în ultima decadă!

Nunțile – cum au evoluat în ultima decadă!


Cred că suntem cu toții de acord că, în anul 2020, more was more. De la rochii de mireasă supraîncărcate, imense, de prințesă, la meniuri de nuntă excesiv de „prețioase”, la aranjamente florale complicate și rochii extraordinar de scumpe, acestea erau trendurile care au marcat ultima perioadă în materie de nunți.

În ultimii ani, încet-încet, conceptul de „trend” a dispărut în ceea ce privește rochiile de mireasă. Dacă în 2016, o rochie cu corset și o multitudine de cristale era trend-ul momentului, iar în 2017 se purtau pantalonii și costumele erau o alternativă cool la rochiile de mireasă, în 2020 nu mai există trend-uri. 


Modelele variază enorm, de la design-ul minimalist precum rochia purtată de Meghan Markle, la cel maximalist, la „the barely there dress”, la rochia furou, mini – orice este acceptat astăzi! Sentimentul general este că, în 2020, mireasa dorește să poarte ceva ce o reprezintă în totalitate, nerespectând trenduri și va purta exact rochia în care se va simți bine. Sau chiar costumul, indiferent dacă este purtat cu o pereche de stiletto sau cu teniși. În mod surprinzător, în 2020 este o cerere din ce în ce mai mare pentru rochii de mireasă mai simple, ce mai pot fi purtate și cu alte ocazii, în principiu și datorită trendului global către mai puțin consumerism. 

Chiara marca Milla Nova

Achiziționarea unei rochii de mii de euro ce va putea fi purtată doar pentru o singură noapte, nu pare a fi o decizie bună, așadar se observă un trend global către minimalism, către modele simple, versatile, ce pot fi repurtate și reinterpretate în diferite ținute.

În 2020, observăm din ce în ce mai multe mirese fashioniste, care nu respectă trenduri și doresc să își accesorizeze rochiile cu funde ample, mâneci bufante sau aleg chiar modele în culori pastelate – mireselor nefiindu-le frică să experimenteze, să fie creative și îndrăznețe.


Florina marca Milla Nova

În ultimii ani, nunțile au devenit din ce în ce mai personale și odată cu această schimbare, miresele au început să opteze pentru decorul arhitectural în detrimentul celui clasic. Stiliștii recomandă aranjamente florale simple, cu flori naturale și de mărimi obișnuite, care să complimenteze localul ales pentru nuntă.












Vena marca Milla Nova

Vrem să te sprijinim și să te ajutăm ca visul să devină realitate. Dacă te ghidezi după eleganță, bun gust și calitate, consilierii noștri sunt pregătiți să pornească alături de tine în aventura de a-ți găsi rochia perfectă. Te ajutăm să descoperi ce ți se potrivește și ce te face fericită când te uiți în oglindă. De la croi, la materiale, la designerul potrivit pentru tine, la accesorii și până la sentimentul copleșitor când știi că ai găsit rochia ta. Pentru că te simți mireasă, pentru că te simți frumoasă și așa cum ai visat dintotdeauna

Te invităm, astfel, pe site-ul nostru, să alegi dintre cele mai frumoase rochii de mireasă şi să îţi faci o programare la salonul nostru pentru a le proba.

𝘖𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘣ă𝘳𝘪 ș𝘪 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘻𝘪𝘵ăț𝘪 ai 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘳𝘰𝘤𝘩𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘳𝘦a𝘴ă, te 𝘪𝘯𝘷𝘪𝘵ă𝘮 𝘴ă l𝘦 𝘭𝘢ș𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘳-𝘶𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘯𝘰𝘪 𝘴ă-ț𝘪 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘰𝘧𝘦𝘳𝘪 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢ț𝘪𝘪 𝘱𝘳𝘦ț𝘪𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘰𝘭𝘦.

 

URMĂREȘTE-NE

FACEBOOK / INSTAGRAM /  PINTEREST / YOUTUBE


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece