Mirese Nonconformiste! Modele Şi Culori Îndrăzneţe

 

Modele Şi Culori Îndrăzneţe Pentru Rochia De Mireasă

 

Miresele sunt, bineînțeles, centrul atenției la fiecare nuntă, cu rochia divină, albă și voalul diafan, că doar una e mireasa! Dar unele își doresc să rupă barierele și să iasă din tiparul clasic. Nimic greșit aici!


Medeya marca Milla Nova


Poate nu ești dispusă să mergi până la extreme și să îți iei o rochie roșie sau într-o altă culoare țipătoare. Există șanse să dai peste mai multe invitate care poartă aceeași culoare. Poți, însă, să fii o mireasă deosebită cu numai câteva elemente de efect, de la nuanța rochiei , la design.

Culori puţin altfel

Culoarea are, probabil, cel mai mare impact. Te aștepți de obicei să vezi o rochie perfect albă, însă în ultimul timp trendurile s-au schimbat și acum ai ocazia să alegi dintr-o gama variată de nuanțe.

Ivoire este una dintre ele. Caldă și, totodată, discretă, ivoire-ul apare aproape alb în poze dar oferă acea tentă bej, gălbuie, care se potrivește atât cu pielea deschisă dar și cu cea închisă.

Audrey marca Milla Nova

Nude-ul este iarăși o culoare frumoasă, care scoate din anonimat orice rochie de mireasă. Nude-ul, combinat cu insertii de dantela ivory – off white, ii confera rochiei , o nota distinctă de rafinament

Luchiya marca Milla Nova

Dacă vrei să schimbi spectrul culorilor, poți să mergi spre variante precum tonuri subtile de lavandă sau chiar albastru deschis. Acestea au intrat puternic în tendințele din acest an și acaparează scena.

Nici rozul si piersica nu sunt de ignorat, fiind culori feminine și gingașe.

Dacă totuși insiști să porți o culoare mai îndrăzneață, go for it, doar e nunta ta! Poți, de exemplu, să alegi o rochie albă și cu detalii colorate precum panglici sau alte accesorii. Va arăta inedit și toate privirile chiar vor fi atunci îndreptate spre tine.


Modele inedite de rochii de mireasă


În ceea ce privește designul rochiei, ne-am obișnuit să vedem în ultimii ani modelul prințesă și cel sirenă, din materiale din voal sau dantelă. Sunt frumoase dar, trebuie să ai grijă ca modelul să te reprezinte și să se potrivească cu petrecerea ta.

Poti opta de asemenea pentru rochii cu spatele gol sau chiar despicate pe un picior. Vei fi o mireasă diferită.

În privința decolteului, oricât de adânc ți l-ai dori, trebuie să te asiguri că ți se potrivește. Daca corsetul este simplu, si nu are sustinere, ai grija sa nu fii nevoita sa ții de rochie toată noaptea sau să se întâmple vreun incident. Insa poti opta pentru o rochie care are bretele sau care are plasa/tull in partea de sus a corsetului, asfel avand o sustinere buna iar confortul garantat!

Dimetra marca Lorenzo Rossi

Dacă tot ce vrei este să dansezi și să te simți bine, atunci poate te gândești la o rochie scurtă sau lunga, cu trenă detasabila sau nu . Daca optezi pentru o rochie cu trenă detașabilă, poți astfel petrece în voie, fără să îți fie frică de pantofii invitaților care pot lăsa urme pe rochia ta.

Emri marca Lorenzo Rossi

Toate acestea sunt variante perfecte pentru miresele care vor sa iasa din tiparul mireselor “clasice” și care vor să fie o apariție memorabilă pentru toți ceilalți invitați.

Te invităm, cu drag la showroom-ul Anne’s Bridal, unde vei găsi cele mai noi tendințe cu modele superbe, de la importatori respectați la nivel internațional, precum Milla Nova, Lorenzo Rossi , Arya Bride sau Elly Bride .


URMARESTE-NE


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece