Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!

Cum Să Alegi Voalul Perfect Pentru Rochia Ta De Mireasă!


Munca unei mirese nu se termină nici pe departe după găsirea rochiei perfecte. Ba chiar din acel moment trebuie să te focusezi pe celelalte detalii care fac diferenţa în aspectul tău general în faţa altarului. Un exemplu ar fi voalul miresei, podoaba capilară fără de care rochia nu ar avea acelaşi farmec. 

În cele ce urmează, vom vorbi despre importanţa voalului şi lucrurile de care trebuie să ţii cont atunci când îl alegi.

 

Menține Echilibrul

 Ca regulă generală, cu cât este mai decorată sau accesorizată rochia ta, cu atât mai simplu ar trebui să fie voalul tău. Voalul ar trebui doar să-ți încadreze fața, nu să te ascundă sau să te sufoce. Dacă ținuta ta de nuntă este simplă, atunci poţi să alegi un voal mai elaborat – poate unul cu perle, broderii elegante sau alte elemente de efect!

Potrivește Materialul Și Culoarea Rochie De Mireasă 

 Voalul ar trebui să fie unul cu rochia. Dacă porți o rochie albă, atunci voalul va fi evident, alb. Însă regula trebuie să se aplice şi la rochiile în nuanţe diferite precum fildeş sau roz pudrat, care au nevoie de un voal asortat. La fel şi la capitolul ţesături. Nu ar arăta prea bine un voal dintr-un material diferit de cel al rochiei.

Voalul Potrivit Pentru Coafura Ta 

Este important ca atunci când îţi alegi voalul să ai deja măcar o idee de coafură, pentru a şti cum se va aşeza pe cap. De asemenea, trebuie să te gândeşti la celelalte accesorii, precum pieptenele sau tiara, lungimea şi chiar volumul voalului. Totodată, acesta trebuie să se potrivească şi cu forma feţei şi a corpului tău.

Cum Se Va Vedea Din Spate

Acordă importanţă majoră acestui aspect când alegi voalul. Ţine cont de lungimea acestuia, de felul în care curge pe spatele tău. Încă o dată, rolul voalului nu este de a te acoperi, ci de a-ți completa look-ul.


În acelaşi timp, trebuie să te gândeşti şi la locul în care va avea loc nunta. De exemplu, un voal cu trenă ar arăta spectaculos la o ceremonie care are loc într-o catedrală mare sau într-un castel, însă nu ar fi la fel de recomandate la o nuntă în aer liber, unde se poate murdări uşor sau ar putea fi luată de vânt, fiind o piesă cu care vei avea nevoie de ajutor din partea altor persoane. Un voal murdar nu arată foarte atrăgător.

 

𝘖𝘳𝘪𝘤𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘣ă𝘳𝘪 ș𝘪 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘻𝘪𝘵ăț𝘪 ai 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘳𝘰𝘤𝘩𝘪𝘪𝘭𝘦 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘳𝘦a𝘴ă, te 𝘪𝘯𝘷𝘪𝘵ă𝘮 𝘴ă l𝘦 𝘭𝘢ș𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘳-𝘶𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘯𝘰𝘪 𝘴ă-ț𝘪 𝘱𝘶𝘵𝘦𝘮 𝘰𝘧𝘦𝘳𝘪 𝘪𝘯𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢ț𝘪𝘪 𝘱𝘳𝘦ț𝘪𝘰𝘢𝘴𝘦 𝘪𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘵𝘰𝘢𝘳𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘳𝘵𝘪𝘤𝘰𝘭𝘦.


 URMĂREȘTE-NE

FACEBOOK / INSTAGRAM /  PINTEREST / YOUTUBE

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Rochii de mireasa care ascund micile imperfectiuni!

Modele de rochii de mireasă pentru sezonul rece