Rochii De Mireasa / Bridal Gown Milla Nova 2021 – Model Jane

Eleganța și rafinamentul unor rochii le face să fie pur și simplu deosebite. Jane este rochia de mireasă care îți taie răsuflarea încă de la prima vedere. O rochie de mireasă cu un design special, unic prin complexitatea lui, dar și prin atenția deosebită la realizarea fiecărui detaliu, această rochie este departe de a fi una simplă.

O rochie special creată pentru iubitoarele de frumos, creația perfectă pentru pasionatele de modă, dar care își doresc să fie, în același timp, extrem de elegante. Aerul regal al acestei rochii este dat de modelul deosebit, dar și de materialele de cea mai înaltă calitate, ce prezintă broderie și aplicații premium.

Partea de sus a acestei rochii este pur și simplu spectaculoasă! Cu umeri proeminenți, ce exprimă prestanță și rafinament, această rochie este îndulcită de aplicațiile strălucitoare ce se continuă până la baza gâtului, transparențele materialului punând totuși în valoare bustul, pentru a accentua senzualitatea și feminitatea acesteia. Talia este frumos marcată, accentuată și de strălucirea sutelor de aplicații.

Unicitatea rochiei de mireasă constă, însă, în partea de jos a acesteia. Stilul clasic, tip sirenă, se continuă în partea de jos, într-o manieră extraordinară, cu o fustă amplă, ce prezintă broderii ravisante ale materialului premium. Într-o superbă culoare, un ivoare elegant, această creație devine absolut perfectă datorită întregii siluete ce urmărește perfect linia corpului și îți evidențiază formele.

Cu o eleganță debordantă, trena superbă face din această creație una de vis, special realizată pentru cea mai așteptată zi din viață ta! Uimitoare datorită complexității acesteia, dar, în același timp, romantică, Jane este rochia de mireasă care te așteaptă în showroom-urile Anne’s Bridal pentru a îți dovedi că aici găsești ținute regale, spectaculoase atât prin design, cât și prin lucrătura deosebit de minuțios realizată. Vino să faci cunoștință cu Jane, rochia inimii tale!

Comentarii

Postări populare