Rochii De Mireasa / Bridal Gown Milla Nova 2021 – Model Illiana


Portretizare a romantismului și a delicateții, rochia de mireasă Illiana din nouă colecție Milla Nova este parcă croită după idealurile avute încă de mici! Cu o culoare caldă, de alb-untos, dar și cu detalii surprinzătoare, elegante, dar în același timp surprinzătoare, această rochie de mireasă te va face să fii prințesa din cea mai frumoasă poveste! Povestea ta!

Cu un corset deosebit, această rochie de mireasă prezintă bretele subțiri, care evidențiază delicatețea pielii tale, continuându-se subtil pe umeri, pentru un plus de rafinament și eleganță. Transparențele corsetului și  eleganța tulle-ului suprapus sunt completate de aplicațiile brodate pe acesta, strălucitoare și rafinate, ce dau un aer modern acestei rochii cu ținută clasică, aducând-o în actualitatea vremurilor noastre.

Fusta, realizată din suprapuneri de tulle de cea mai înalta calitate realizează o silueta amplă, demnă de o adevărată regina! Materialele premium oferă o prestanță și o elegantă aparte întregii ținute, iar trena subtilă este evidențiată printr-o bandă lată, în aceeași culoare, oferind un plus de rafinament.

Rochia Illiana este sinonimul delicateții! Simplitatea rochiei este completată prin detalii neașteptate, întreaga ținută prezentând inserții strălucitoare, frumos lucrate, care uimesc prin finețea și delicatețea acestora. Farmecul acestei rochii de mireasă este dat de stilul tradițional, care este reinterpretat special pentru o adevărată prințesă a vremurilor noastre!

Destinată unei mirese delicate și romantice, această rochie ravisantă se va potrivi de minune unei nunți unde eleganța și frumosul sunt trăsăturile de baza – fie ea la un ballroom special amenajat pentru noaptea nunții tale, sau la un conac maiestuos!

Rochia Illiana te așteaptă în showroom-urile Anne’s Bridal pentru a spune da frumuseții și delicateții! Perfectă pentru o mireasă romantică, este creația ce va completa emoția și bucuria celei mai așteptate zile. Vei străluci  în această creație unică, într-un decor elegant, ales de tine, îți vei surprinde invitații și te vei simți cea mai specială!

Comentarii

Postări populare