Rochii De Mireasa / Bridal Gown Milla Nova 2021 – Model Heidi


Fericirea până la adânci bătrâneți există! Heidi este o rochie de mireasă parcă scoasă dintr-un basm cu final fericit! Ziua nunții tale va deveni, fără doar și poate, o zi de basm, într-o creație feerică, una dintre cele mai fine rochii de mireasă create vreodată, datorită design-lui stilat ce o transformă într-o rochie perfectă pentru o nuntă romantică și boemă, așa cum ai visat!

Partea de sus a acestei rochii îți va tăia răsuflarea! Realizată cu o atenție incredibilă la detalii, lucrată minuțios pentru a evidenția eleganța și rafinamentul, este o rochie fără mâneci ce prezintă un decolteu adânc, în „V”, ce este încrustat în pietre și mărgele prețioase și strălucitoare, ce îți va accentua formele într-un mod sublim. Materialul de cea mai înalta calitate este unul prețios și strălucitor, ce prezintă sute de aplicații absolut ravisante, conferindu-ți un aer sofisticat.

Detaliile superbe, ce conferă lumină întregii ținute se continuă și pe fusta acesteia. Fusta amplă a acestei rochii de mireasă este, într-adevăr, deosebită, fiind creată din straturi de tulle, îmbinate perfect, terminându-se într-o trenă subtilă, menită să ofere ținutei prestanță și rafinament.

Această creație de-a dreptul unică, ravisantă, fără cusur este reinterpretarea modernă a eleganței rochiilor ample de altădată! O rochie unde perfecțiunea este dată tocmai de simplitatea ei, detaliile uimind, iar croiul perfect, tip prințesă, accentuând o fire romantică și elegantă. Culoarea acesteia completează o creație deosebită, albul imaculat fiind înlocuit de un superb ivoire, ce conferă un aer prețios.

Te asigurăm că rochia de mireasă Heidi este rochia ideală pentru seară ta de poveste! Modernă, sofisticată, absolut spectaculoasă prin detaliile deosebite pe care le prezintă, această rochie insuflă eleganță, rafinament și stil, prin liniile sale fine, dar sigure. Te așteptăm în showroomurile Anne’s Bridal pentru a te lasă convinsă prin delicatețea croiului, dar și prin complexitatea detaliilor!

Comentarii

Postări populare